HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Befejező rész?

2013.04.04. 21:33 :: FNora

A kérdés jogos, hisz 2013. 03. 23-án, szombaton, Krischneider Botond három éves lett!!!! Nagyon büszkék vagyunk rá!

Péntek este bőszen fújtuk a lufikat Apával, hogy reggelre feldíszítsük a Nagyfiúnak a lakást! Örült is nekik másnap nagyon! Reggeli után gyorsan összeszedtük magunkat és elindultunk Budapestre az Elevenparkba! Botond eleinte kicsit bátortalan volt, de aztán belejött a játékba és remekül mulatott. És hát mi is! Boldogan mászkált a nagy mászókán, fetrengett a sok színes műanyag labda között, csúszdázott (persze a "nagy" csúszdán szigorúan Apával vagy velem, mert kicsit betoji néha :D ). Ugrált a trambulinon, focizott, igazi Ronaldinho, de legjobban a szivacslabdákat kilövő szerkezet tetszett neki! Három órán át folyt a felhőtlen mulatság! 

elevenpark.jpg

elevenpark2.jpgAz Elevenparkból hazafelé megálltunk kicsit vásárolni. Életünkben először ott hagytuk Botit egy gyerekmegőrzőben. Nagyon jól érezte magát ott is és nagyon jól viselkedett, én viszont elég rosszul tűrtem, hogy vadidegenekkel van, úgyhogy bő fél óra után mentünk is érte. 

Sokan felhívták Őt telefonon, édes pofa, mindenkinek azt mondta, hogy lufit kapott a szülinapjára. Nagyon rendes gyerek, semmiféle hiányérzete nem volt, hogy nem kapott ajándékot, tökéletesen beérte a lufikkal és a játszóházzal. Persze azért kézzelfogható ajándék is járt, vasárnap köszöntöttük. Kapott társast, mondókás könyvet és Apa rendkívül finom tortát sütött neki! Ebéd után játszott a szobájában, amíg Apa díszítette, felgyertyázta a tortát, aztán szóltunk neki, hogy jöjjön. Nyilván sejtette, mi következik, kisomfordált a szobájából és zavarában a következőket mondta: "Jödök már! Na mi van? Mit kiabáltok?" :)))))

3 éves 01.jpg

Délután jött Jutka mama és Feri papa, akik szerszámkészlettel és egy fa veterán autóval ajándékozták meg, illetve elhozták a Keresztanyámék ajándékát, egy szép, színes, festett favonatot!

3 éves 02.jpgApa családjával Húsvét hétvégéjén ünnepeltünk... Szombaton Istinél voltunk, ahol Szilvi szülinapját ünnepeltük egy meglepi-buli keretében. A vendégek közt ott voltak Szilvi szülei és néhány barátja is, szóval Boti számára idegenek. Bobek nagyon jó fej volt, egy cseppet sem feszélyezte őt az ismeretlen társaság, sőt, mindenki el volt ájulva tőle, olyan jól viselkedett és annyira cuki volt. Néhányszor fel kellett vele menni az emeletre, ahol régen laktunk. Ott van becsomagolva Boti hintája, és ő minden áron lyukat akart fúrni a csomagolásra. Mondom neki:

- Botikám, ne lyukaszd ki, mert esetleg bogarak másznak bele. Ha lesz egyszer egy kistesód, ő hol fog hintázni?

- Itt a kicsi kezemben! 

:)))))

Vasárnap volt a nagy családi szülinap, szintén Istvánnál. Nagyon jól éreztük magunkat, Boti rengeteget játszott Barnussal, segítettek Gabinak sütit csinálni, szaladgáltak, fogócskáztak.

3 éves 03.jpgAz ajándékoknak (sárkányos-fújós társas, kirakó, Mini Morris matchbox, persely, stb. ) szintén nagyon örült, és Rózsi mama meglepetése, az Angry Birds-ös torta is nagy sikert aratott! Persze duma ezen a napon is volt! Istinek van egy rossz sütője és egy rossz mosogatógépe, amit most a fiúkkal vittek le a kocsiba, hogy meg tudja javíttatni.

- Anyuka, mit cipekednek?

- Leviszik a sütőt meg a mosogatógépet, hogy elvigye az Isti szerelőhöz.

- Milyen konyha lesz ez?????

http://indafoto.hu/krischilaco/3436_honap/page/4

Nagyon jópofa beszólásai vannak! Múltkor a kocsiban kért inni, de az ő üvegéből kifogyott, így hát beletelt egy kis időbe, míg a mi üvegünkből töltöttem át az övébe. Egyszer csak előre szól: "Na mi van? Nem iszom?" :))))) Egyre édesebb dolgokat mond, és természetesen még mindig folyamatosan beszél. Egyre szebben, de azért még mindig vannak furcsaságok. A kedvencem most a Fondabomb. Ez Spongyabobot jelenti! :)) Próbáltuk neki tanítani: 

- Botika! Sssssssspongyabob!

- Ssssss.....Fondabomb!

Nagyon nevettünk!

S hogy hűek maradunk-e a blog alcíméhez, és befejezzük-e a blog írását három év után? Nos, nem hiszem, de biztos ritkábban fogunk jelentkezni. Muszáj megosztanom a család távol élő tagjaival és a barátokkal a legfontosabb eseményeket, nagy élményeket. Mint például amikor az Elevenparkos estén lefektettem Botit, aki egyszer csak megszólal: "Anyuka, olyan jó volt ez a mai napom! Köszönöm!"

Szólj hozzá!

Címkék: 003

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr355174952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása