HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Nem tévedtünk nagyot! :)

2017.06.01. 23:55 :: krischilaco

Nem tévedtünk nagyot bizony, mikor úgy sejtettük, sokkal kevesebb időnk lesz jelentkezni. Rohannak a napok egymás után, gondolom, Boti sulija miatt is, a megnövelt létszám miatt is, csak kapkodjuk a fejünket.

Léla nyolc hónapos lett a mai napon. Nagyon szerencsések vagyunk, áldott jó kislány. Az ébren töltött idő 98,9 %-át mosolygással tölti. Nagyon vidám, barátságos baba.  Botit, Apát imádja. Boti szinte bármit tehet, mondhat, Léla őrületesen jókat kacag rajta. Lacó igazi szerelem neki. Amint Apa hazaér, semmi nem számít, Léla követeli, hogy vegye kézbe. Csakúgy, mint Boti esetében, hatalmas játék folyik apukájával minden esetben. Ez ma készült. Este fél tízkor... :)

Így, hogy ilyen nagylány, már elég sok mindent eszik, de nagy mennyiségeket még nem igazán fogyaszt főzelékekből és gyümölcsökből, mindig van tápszer utána. Ja, igen, mert másfél hónappal ezelőtt elfogyott az anyatej, cumisüvegezik szépen.

Az éjszakáink rendeződtek, ma már tudjuk, hogy amikor jön a foga, akkor nem alszik éjjel. Sírni nem sír, de legalább beszélget kb. éjféltől négyig. ☺ Eddig három foga van, úton a negyedik, már várom az újabb beszélgetős éjszakát. De ha nem jön fogacska, szépen alszik éjjel, általában 5-6 körül kel. Igaz, többnyire a mi ágyunkban. Ha minden jól megy, kisvártatva lesz külön szobája, ott majd remélem, szeret aludni.

Ami a mozgásfejlődését illeti, egész más, mint Boti. Botinál minden nagyon korai volt, ennek okán minden egyértelmű is volt. Léla sincs még elkésve a kúszással-mászással, de egyrészt, mivel Boti ilyenkor már állt, járogatott, másrészt mivel kezdetben tornával korrigálni kellett a mozgását, mindig várjuk, hogy mutasson valamit. Olyan értelemben képes helyváltoztatásra, hogy elpörög-forog a nappaliban, elvergődik egyik játéktól a másikig, de ez nem célzott. A védőnő szerint ennek az is lehet az oka, hogy nem könnyű mozgatni egy 72 cm-s, 9.170 gr-os testet.  A szivacs-szőnyegét néhány másodperc alatt szedi ízekre, rágcsálja veszettül, lassan el is kell vegyem tőle, nehogy lecsípjen belőle darabokat.

Ma este valamiért nem tudott elaludni, őrületesen bulizott az ágyunkon. Aztán kinézte magának a telefonomat és ügyesen odamászott hozzá. Arra gondoltunk, ott könnyebb neki, mert belekapaszkodik a lepedőbe. Lehet, lassan vége a kényelmes életnek? Ugyanis Léla mellett szinte bármit lehet ténykedni itthon, sőt, bárhová megyek, ahová lehet, jön velem. Posta, bolt, kozmetika, manikűr, bárhová. Édesen, türelmesen vár. Az evésért sem cirkuszol soha, kibírná nélküle bármeddig. Kivéve, amikor rázom a cumisüveget. Na akkor már tipródik. Ja, meg ha éjszaka kel fel enni! Újabban pillanatok alatt felhergeli magát, és torkaszakadtából üvölt. ☺

Boti továbbra is hatalmas nagyfiúnak tűnik így, de nem is csak tűnik, hanem az. Elmegy egyedül boltba, tanul szépen, játszik a hugával. Most úgy tűnik, a birkót jegeli kicsit, áttért a kézilabdára. Nyáron nincsenek edzések, ősszel visszatérünk majd rá, mihez volna kedve. Mi még mindig úgy gondoljuk, igazi sikerélménye a fociban lehetne, abban tehetséges, de ki tudja. Kb. egy hónapja jár kézilabdázni, most hétvégén már versenyen is volt. Ugyan alig játszott, de nagyon lelkes volt és az éremre, amit a végén kaptak, állati büszke. Mindenkinek megmutatta.

Az iskolából még 8 tanítási nap van hátra. Utána megy néhány napot sulis ügyeletbe, ő szerette volna, meg egy úszótábort választott a nyárra. Ha ezeken is túl vagyunk, irány a Balaton! Remélhetőleg még karácsony előtt beszámolok a nyaralásunkról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr2812558459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása