HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Megismerkedtünk Emmával

2010.12.12. 21:29 :: krischilaco

Akár ennek a bejegyzésnek is lehetne a címe Látogatás a Doktorbácsi(ék)nál, mint az előzőnek, ugyanis végre sikerült eljutnunk Dávidékhoz, hogy megismerkedjünk Emmával. Persze így Karácsony előtt nem lehet úgy felmenni Pestre, hogy ne shoppingoljunk kicsit! :)

Nem volt egyszerű leszervezni a dolgot, mert én előző nap karácsonyi bulin voltam Pesten, és természetesen ott aludtam. Számolgattunk, hogy ha reggel hazajövök, felveszem a családot, és visszamegyünk, akkor a vásárlásra nem igen jut idő. Szerencsére Nóra kitalálta, hogy reggeli után felvonatoznak. Gondoltuk, az jó lesz, mert majd tökre fogja élvezni a gyerek az utat... Nóra elmondása szerint viszont unottan ücsörgött egészen addig, míg a népsűrűség meg nem haladta az otthon megszokott szintet. Onnantól mindenkivel 'kacérkodott' a kocsiban, amiben annyira el is fáradt, hogy mikor az állomáson találkoztunk, már szuszizott. Csak akkor kelt fel, mikor Anyukája már megreggelizett. Az első pláza élménye nagyon nagy volt, vélhetően itt is a sok ember tetszett neki a legjobban, mert minden szembejövő embernek megörült, sikongatott, nevetett. Hiába, na! Igazi vidéki gyerek! :)

Később aludt is egy nagyot, úgyhogy kipihenten érkeztünk Emmához, aki viszont akkor még pont sziesztázott! Úgy alakult, hogy csak én voltam a szobájában, mikor felébredt. Hát, látni kellett volna! Hosszasan gondolkodott, hogy ez vajon ki lehet?! Aztán az erőfeszítéseim bejöhettek, mert elmosolyodott. Innentől persze gyerekcsere volt, mi felváltva babáztunk Emmával (jó volt újra ilyen csöppséget kézben tartani), Eszterék meg barátkoztak azzal, hogy milyen egy örökmozgó gyerek felügyelete.

Botond is ismerkedett volna, ha hagytuk volna, de elég hamar rá kellett jönnünk, hogy nála ez azt jelenti, hogy jól tépjük meg, ahol érjük! Pedig láthatóan lázba hozta a még nála is kisebb embergyerek. :) Nem is csoda, Emma tündéri baba! Nagyon jól viselte, az ismerkedést, végig nyugodt volt, sokat mosolygott. Remélem hamarosan újra látjuk őket!

Ja! Mivel Eszter szemész, megvizsgálta Boti szemét. Véleménye szerint nem lesz kancsal, mert egyrészt még megvan az orrtövén az a bőrredő, ami miatt a kisbabák gyakran annak tűnnek, másrészt mert amikor belevilágított a szemébe, mindkettőben ugyanott tükröződött. Vaagy mittudomén, így magyarázta ki Eszter! Teccik érteni? :D (youtube.com/watch)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr972511828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása