HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Botond és a karácsonyfa

2010.12.24. 22:21 :: FNora

Mint minden szülő, mi is izgatottan vártuk Boti első karácsonyát. Huszonharmadikán este, miután a kisbaba lefeküdt, mi feldíszítettük a fát, annak biztos tudatában, hogy ugyan Boti minden reggel fél hétkor kel, amikor még sötét van, most biztosan később fog, csak hogy ne érvényesüljenek a fények. Nos, a fiúcska negyed hatkor kelt, visszaaltattam és fél nyolcig aludt. Ezt nem is kommentálom....Ébredés után gyorsan áthoztuk a nappaliba és vártuk az örömsikolyokat, kacajokat. Hát, öööö....ha azt mondom, nem érdekelte a fa, nem túlzok. Odavittük, hogy megfoghassa, kicsit elfintorodott, amiért a tűlevél szúrta az ujját, de ennél több reakciót nem váltott ki. Szemben a nagy tükörrel, amiben jól látja magát! Bizonyára ő maga is látja, milyen szép gyerek! :)

Délután próbálkoztunk a csillagszóróval, na ez talán egy halványabb mosolyt az arcára csalt, de nem repesett. Kezdtünk aggódni, mi lesz az ajándékával, de szerencsére azzal betaláltunk. Egy kisebb tűzoltóautót és egy nagyobb, színes, mindenféle játékokra alkalmas buszt hozott a Jézuska, szerencsére ezek nagyon tetszettek neki. Meg persze a csomagolópapír, amibe a mi ajándékaink voltak csomagolva. Mindenestere a délutánt végig játékkal töltöttük, nagyon élvezte, jó nézni, Botond milyen boldog baba.

Lacó legutóbbi beszámolójából kimaradt Boti legújabb szokása. Nagyon szépen eljátszik a szőnyegen egyedül, egyszer csak gondol egyet, felpattan, odajön hozzám, megölel, megpuszil (ez nála egyenértékű a másik arcának konkrét bekapásával), majd folytatja tovább a játékot. Nagyon szereti a könyveket, tündérien hajtogatja, úgy ahogy mondjuk neki: nyisd ki, csukd be! A legjobb, hogy ezt az új busz hátsó ajatajával is tudjuk játszani.

Mikor Botond hat és fél hónaposan felállt és ezzel egyidőben el is indult ott, ahol kapaszkodni tud, biztosak voltunk benne, hogy karácsonyra járni fog. Nos, ez nem valósult meg, de már nagyon érdekli, egyre többször próbálkozik, olyannyira, hogy a napokban ez is felkerült a kedvenc elfoglaltságok listájára, boldogan próbálkozik Apától Anyához menni egyedül és vissza. Két-három lépés már sikerül is neki, de ma rekordot döntött: 5 lépést tett meg felém! :) Biztosan nehezebb lesz vele, ha egyedül is fog tudni járni, de a derekunk legalább kímélődni fog, eléggé el tudunk fáradni, amikor a Kisfiúcskát kell kézen fogva kísérgetni a lakásban. Persze ő maga fáradhatatlan!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr872537645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása