HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Mit csinál egy kupakoló?

2011.02.19. 20:43 :: FNora

Már a múltkor írtuk, hogy Boti mennyire ügyesen futballozik, illetve az ikrek blogján is olvashattuk, hogyan próbálnak a szülők következtetni, mi lesz a gyerek, ha nagy lesz, innen a kérdés, mit csinál egy kupakoló? Merthogy Botond imádja a kupakokat, fedőket, tetőket. Bármilyen jó: leveses fazék fedője, befőttes üveg teteje, cumisüveg kupakja, illetve tényleg bármilyen kupak, minél kisebb, annál jobb. Hosszasan el tud bíbelődni ezekkel! Legutóbb István fiókjából csent el két befőttes üveg-kupakot, roppant boldogan szórakozott vele! Próbáltam gondolkodni, vajon hová fog vezetni ez, de nem tudok rájönni. Viszont a focizás egyre jobban megy, egyedül körbefocizza a szobát!

Összefoglalóként a legjellemzőbb cukiságok: egyedül kukucsozik s kanapé mögül, meg tudnám zabálni, mikor felbukkan a kis feje! Ha bújócskát játszunk, és én is kúszok négykézláb a szőnyegen, iszonyatosan kacag, őrület! Amikor napközben át kell öltöztetni, mert mondjuk tiszta nyál a ruhája és veszem ki a szekrényből a tiszta ruhát, azonnal menekülőre fogja, elszalad és háttal leül a játszósarkába, hátha úgy nem veszem őt észre! Igazi nagyfiú, roppant büszkék vagyunk arra, hogy máris van kedvenc könyve. Móricz Zsigmondtól a Török és a tehenek illetve az Iciripiciri. Kezébe fogja valamelyiket, odahozza, felkúszik az ölünkbe és türelmesen végighallgatja a mesét, majd követeli újra. És újra és újra és újra, úgy négyszázszor egymás után. A haja egyre jobban nő, kunkorodik a kis feje tetején, apukája mondta is neki, hogy egyre cukibb az áramszedője! A járás már olyan nagyon jól megy, hogy nagyon sokszor szaladni próbál és szalad is. Ennek persze vannak következményei: púpok, foltok, sírás. De viszonylag gyorsan kiheveri. Nagyon édesen adja elő a "Hogy szereted a Macit?" műsorszámot, hevesen ölelgeti a Zsozsóéktól kapott hatalmas jegesmedvét.

A szókincsében leggyakrabban a Tetettete és a Dededdede szerepel, különböző hanglejtésben, hangerővel és arckifejezéssel. Persze, amikor öltöztetés közben mondjuk neki, hogy megyünk pápá, azért néha egy pá kicsúszik a száján. Jövő héten 11 hónapos lesz, őrületes gyorsasággal telik az idő. De imádjuk, hogy ilyen nagy fiú és lehet sokat mókázni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr562673423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.