HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Puszi és társai

2011.04.04. 21:43 :: FNora

A héten megtapasztaltuk az óraátállítás örömeit. Mivel hétkor még világos van, nem tudjuk aludni vinni, meg egyébként is jobb volna, ha nem fél hétkor kelne Bobika, így át tettük a fürdetést fél nyolc körüli időpontra. Nos a gyermek a héten három alkalommal aludt fél kilencig: szerdán, amikor védőnőhöz mentünk, csütörtökön, mikor vendégségbe mentünk és vasárnap, mikor Pestre mentünk...A többi napon örültem, ha fél hét-hétig aludt. :( Pedig a fél kilences napok nagyon jók voltak, mert vagy később ebédelt és előtte aludt egy nagyot, vagy kihúztuk ebédig, és utána jött az alvás. Még nem volt az igazi, nem aludt két órát sem, de alakulgat...Gondoltam én. A többi napon maradt a napi kétszeri alvás, bár mióta ki tudom tenni újra a teraszra babakocsiba vagy sétálhatunk a városban, könnyebb a délutáni tente, mint előtte.

A védőnőnél angyalian viselkedett, olyannyira, hogy az előpakolt játékokat szépen visszarakta a helyére, minden felszólítás nélkül, magától. Andrea szerint Botond átlagon felüli, különösképp ami a testmagasságát illeti. Az átlagos egy éves (mint Andreától megtudtam) 75 cm, Botond 81 cm.....Egy Adonisz lesz ez a fiú!

Szombaton délután nálunk vendégeskedett Peti, akit Botond rendületlenül imád! A Kisfiúcska mostanában kezdett el tudatosan puszit adni, persze nekünk semmi nem elég, szoktunk kérni. Na felszólításra nem ad ám, sőt, közli is heveny fejcsóválás közepette, hogy nem! Ébredéskor osztogatja, illetve amikor nagyon jól játszunk, néha ad egyet-egyet. (indafoto.hu/krischilaco/image/11288585-cd02aa62/379843) Nos, szombat délután Peti annyi puszit kapott, amennyit én még nem is láttam. Igazságtalan az élet! :)

Vasárnap Budapesten jártunk kicsit vásárolgatni, Botond hozta szokásos formáját, igazi angyal volt egész nap! Megnyugtató a tudat, hogy igazából a világ végére is el lehet vele menni. Apával játszótereztek is. A játékokat imádta, szaladt egyiktől a másikig, na de amit a többi babával művelt! Minden gyereknek roppantul örült, mindet meg is ölelgette, némelyiknek az anyukáját is. Az egyik kisfiú kicsit zokon vette ezt a nagy közvetlenséget és elsírta magát, amit Boti elég csodálkozva nézett. Mert hát nem akart Ő rosszat!  Estére jól el is fáradt, de akkor sem volt hisztis vagy nyűgös.(Hazafelé egy kicsit, de akkor is csak a gondosan telepakolt pelus miatt! :) ) Ja! A vásárlás legjobb eredményét Apa tudta felmutatni: egy F1-es póló KisBotondnak!

Újabb kunsztot tud Botika! Minden evésnél két kanállal dolgozunk, eggyel Ő, eggyel én. Mindezidáig csak maszatolt a saját kanalával meg rágcsálta, de ma tízórainál is és ebédnél is az első 4-5 kanállal önállóan ette a finomságokat. Olyan ügyes! És ma vettem neki egy csőrös poharat, egész délután vizet ivott, annyira tetszett neki. Persze iszik néha rendes pohárból, másfél literes palackból, azokat is szereti, de a csőrös pohár mindent visz! CukkerPoffer! :)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr562800220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása