HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Botond két hónapos lett

2010.05.27. 20:50 :: krischilaco

Bizony ám! Vasárnap, május 23-án Boti két hónapos lett. Ezt megünneplendő, elhatároztuk, hogy elmegyünk Komáromba az ezen a hétvégén rendezett kutyakiállításra. Készültünk fagyasztott anyatejjel, mert épp a kocsiban meg tudtam volna szoptatni, ha Boto-Moto (aki látta a Madagaszkár 2-t, érti) mondjuk 20 percig szopizna és nem egy órán át.

Az időjárással szerencsénk volt, bár az elmúlt pár napra nem az volt a jellemző, de vasárnapra jó meleg lett. Boti az odafele vezető út háromnegyed részét átaludta, majd nyűglődni, végül ordítani kezdett. Így épphogy megérkeztünk és megkerestük a dogokat (mert persze minket főleg Marcipán kollégái érdekeltek) én azonnal mentem egy helyet keresni, ahol meg lehet melegíteni az ebédet. Megbeszéltük, hogy Apuka fogja megetetni a Kisfiúcskát, hogy engem, az anyját ne párosítsa a baba a cumisüvegből jövő tejjel. De nem is volt semmi gond, a fiúk nagyon ügyesek voltak együtt és sokkal hamarabb végeztek, mintha rendes szoptatás lett volna. Olyan jó volt nézni őket! Meg persze a kutyusokat is, nagyon sokat láttunk, illetve élőben láthattuk azt is, miért javasolják a német dogot kisgyermekes családba. Hihetetlen békével, nyugalommal tűrik ezek a nagy kutyák az egész kicsi embergyerekeket is!

 

 

Aztán este valahogy mintha kevesebbet vacsorázott volna Botond. Éjjel fel is kelt, pedig nem szokott. És másnap is így volt ez, alig 80-100 ml-t evett egy-egy etetésnél a szokásos 200 helyett. Mivel másnapra volt időpontunk a dokinál a kötelező oltások miatt, Apa szabit vett ki keddre, hogy együtt mehessünk. Ott beszámoltunk arról, hogy Boti nem eszik rendesen, bár a hangulatával nem volt semmi gond, ugyanúgy mosolygott, gügyögött. Ennek ellenére az oltást nem kapta meg, hátha azért nem eszik, mert bujkál benne valami, illetve vizelet mintát kellett tőle venni, ami eredménye szerint a baktérium, idézem: zsúfolva van a pisijében. Így hát két hét múlva ismételni kell. Jó hír viszont, hogy a kis heréje gyógyultnak tűnik! És azóta az étvágya is helyre jött, így élvezhetem tovább az újabb találmányt: szopi közben belekuncog a cicibe. Egyszer megzabálom ezt a fiút, az biztos!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr102036514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NapcsiAndi 2010.05.29. 08:51:03

Nórika! Ha én ezt tudom, nem lett volna gondod a kajci felmelegítése, tiéd lehetett volna az otthonom, a konyhám, és a tűzhelyem is:-) Kb. fél km-re lakunk a kutyakiállítás helyétől:-)

FNora 2010.05.30. 13:01:46

@NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi szépen!
süti beállítások módosítása