HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Jó is, rossz is

2010.08.14. 14:02 :: FNora

Vajon melyikkel kezdjem? Talán inkább a jóval. A fiam addig-addig kísérletezett az ide-oda pörgéssel, hogy egyszer csak sikerült neki! Azóta előszeretettel pörög a szőnyegen: hasrahátrahasrahátra.....mint a domboldalon leguruló emberek, nagyon vicces! És hát a jó hír: ennek következtében ugyan pörög-forog éjjel, de már tud háton (is) aludni! Jelen pillanatban így a rendszerünk a következő: hét körül fürdés, utána 300-as vacsora (ami hihetetlen, de minden esetben 300, se több, se kevesebb) és alvás reggel hatig. Akkor jön egy kis reggeli, amit vagy közvetlen utána vagy kb. fél órával később újabb alvás követ, nagyjából fél 10-10ig. Ilyenkor én már nem mindig szoktam visszafeküdni, de ha módomban áll, akkor szupi aludni még. Azért ha nincs egyéb dolgom és alszom is, fél kilenc körül felkelek répát párolni! :o) Egyik nap ki is próbáltuk alma nélkül, a főzőlevével higítva. Hát....eszegette, de almával nagyobb sikere volt.

A rossz hír: nincs több tejcsi. Minimálisakat tudtam még fejni, de 20-30 ml-vel már nem erőlködöm. De álszent lennék, ha nem vallanám be, hogy csak az egyik szemem sír. Azért jó egy kicsit fellélegezni, még ha fáj is a szívem azért, hogy nem tudom tovább anyatejjel etetni a gyermeket. De talán nem lesz baja, elvégre ma-holnap öt hónapos lesz Botond úrfi!

Jövő héten Apa szabadságon lesz, van egy csomó terv, hogy mit csinálunk majd. Igazi családi hét lesz, nagyon várom már! Biztosan lesz miről írni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr342221301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása