HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Az első méterek ... ezúttal úszva

2010.09.07. 21:39 :: krischilaco

Na jó, ez azért enyhe túlzás, de tény, hogy ma megvolt az első babaúszás! Szerettük volna már korábban elkezdeni, de sajnos nyáron sehol sem indult tanfolyam, így meg kellett várni a szeptembert.

Kicsit aggódtunk, mert Botond kb. fél órát aludt napközben. Féltünk, hogy az amúgy is új élménnyel párosítva a fáradtság majd ordításba torkollik a medencében. Szerencsére nem így lett!

Még mielőtt bementünk volna a vízbe, Nóra egy ismerősével beszélgettünk. Amint Boti meglátta az ő babájukat, teljesen lázba jött és hangosan nevetett.  Ahányszor csak ránézett! Aztán a foglalkozás előtti eligazításon szintén. Minden babának nagyon megörült, visszhangzott a terem a nevetésétől. :) Aranyos volt!

Mielőtt beengedtek a medencébe, le kellett zuhanyoznunk. Bár Botinak ez is teljesen új volt, egy szót se szólt, inkább csak érdeklődve figyelt. Biztos a magasabb hőmérséklet miatt, de a vizet is sokkal jobban tűrte, mint a strandon. Időnként határozottan úgy éreztem, hogy még tetszik is neki, de azért ezt próbálta titkolni.

Az első órán két gyakorlatot ismételgettünk, a hason, illetve a háton "siklást". Eleinte lekötötte a dolog, szépen felfeküdt a vízre, tartotta a lábát, aztán csak előbújt belöle Hannibal Lecter: folyamatosan rágta a kezemet! Ez egyébként elég jellemző kép mostanában. Észreveszi a kezemet, rátámad, és úgy cibálja, mint valami pitbull. Egészen addig, míg el nem "rejtem" előle. A baj csak az, hogy a vízben ezt nem tehettem. Egy idő után azonban önszántából abbahagyta. Elkezdte a sajátját rágni! Innentől kezdve igazából nem is foglalkozott vele, hogy vízben van, csak lógott, miközben én kitartóan mászkáltam vele a medence egyik oldaláról a másikra. Az utolsó percekben aztán egyre egyértelműbben jelezte, hogy neki ennyi elég volt.

Összességében elégedettek vagyunk, sokkal jobban ment, mint amire számítottunk!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr822278916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása