HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

A legújabb "kunsztok"

2010.06.02. 10:38 :: krischilaco

Sokkal gyorsabban fejlődik egy ilyen kis ember, mint azt gondoltam volna. Hétről-hétre egyre nyitottabb a körülötte lévő dolgokra. Nagyon érdekes ahogy kezdi felfedezni a világot. Már jó ideje tudatosan mosolyog, sőt valamiféle nevetés kezdeményt is fel-fel lehet fedezni nála. Ezt leginkább evés után lehet elkapni, amikor mesélünk neki valamit, de erről már korábban írtunk. (krischiboti.blog.hu/2010/05/20/mese_184)

Egy-két hete nagyon látványosan elkezdte követni a szemével a dolgokat. Fürdetéskor például rendszerint meg kell kerülnöm a pelenkázót, és ő végig követ engem, még a fejét is úgy fordítja, hogy jól lásson.

Tegnap még meglepőbb dolog történt. A kiságyra szerelt zenélő játékkal volt elfoglalva, többször felhúztam neki. Azt az elejétől fogva figyeli, ez nem meglepő., hisz az forog is. Viszont tegnap kb. a harmadik felhúzás után kezdtem megunni a 'zenéjét',ezért amikor lejárt egy másikat húztam fel, ami egyébként a kiságy vége felett lóg. és nem is mozog. Kis idő múlva azt vettem észre, hogy a hang után fordul, és azt a játékot figyeli. Ezen nagyon meglepődtem!

Sokszor próbáltuk neki mutogatni Boci cicát, de mindig átnézett rajta, egészen múlt vasárnapig. A fürdetés előtti nyűglődés közepette, amikor is a földön próbáltunk játszani, Boci úgy gondolta csatlakozik, és egész közel lefeküdt mellettünk. Botondot úgy fogtam, hogy jól lássa, amire teljesen lázba jött. Keze lába járt, rúgkapált, és magyarázott. Amíg Boci meg nem unta, és ki nem ment a szobából. (Fotó: indafoto.hu/krischilaco/image/8042323-00a5f3b0/user)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr162050223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása