HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Botond megfordult!

2010.08.03. 09:34 :: krischilaco

Botond este mindig hason alszik, de mivel hétfő éjjel Nóra többször háton találta, már akkor egyértelművé vált, hogy meg tud fordulni, de ez mégse olyan, mint amikor az ember szeme láttára csinálja a trükköt!

Másnap aztán Fagyi és családja volt nálunk. Nóra épp a konyhában volt, amikor szóltak neki, hogy megfordult a baba, de a változatosság kedvéért most a hátáról a hasára. Egyből hívott is telefonon, de azért mi ezt kétkedve fogadtuk. Anyu ugyanis már egy hónapja újságolta, hogy megfordult neki a Boti, aztán persze a Peti - aki szemtanuja volt a produkciónak - elmondta, hogy ehhez külső segítségre is szükség volt. Délután fürcsi előtt mondtuk is Botondnak, hogy "hiszi a piszi", és jó lenne, ha végre nekünk is megmtatná mit tud! Okos, szófogadó gyerek ez, meg is mutatta! Sőt, mivel szerettem volna ezt meg is örökíteni, visszafordítottam, hátha megismétli. És igen!

 

Nagyon örültünk neki, aztán persze éjjel mindennek az árnyoldalát is megtapasztaltuk, illetve inkább Nórika: Botond előszeretettel alkalmazza az új tudományát éjjel is, a baj csak az, hogy háton kevésbé alszik jól, és mivel az ide-oda pörgés azért még nem megy, folyamatosan nyöszög, és vissza kell fordítani. Reméljük ez hamarosan elmúlik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr322195010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása