HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Látogatás a Doktor bácsinál

2010.12.08. 20:22 :: FNora

Eljött újra a nap, hogy menni kellett tanácsadásra. Szerencsére a hó elolvadt, sőt, teljes tavaszi idő volt, úgyhogy nagy örömmel indultunk itthonról, főleg, mert Boti mindig angyalian viselkedik a dokinál.

Mivel el tudtunk indulni időben, sétálni is volt még időnk, olyan jó volt! Velünk jött anyu is, eredetileg csak a séta erejéig, végül egész az orvosig. Botika nagyon aludt a babakocsiban, sajnos fel kellett ébreszteni, hogy be tudjunk menni. A váróban minden oké volt, szokásához híven nevetve nézegette a kollégáit. Aztán bementünk, a doki hanyatt fektette az ágyon és Botond elképesztő ordításban tört ki, majd gondosan és alaposan lepisilte az orvost. És ordított mindvégig. Szerencsére nagyon kedves gyerekorvosunk van, aki ezen egyáltalán nem csodálkozott, azt mondta, normális, Boti most kezd különbséget tenni az idegenek és az ismerősök között. A véleménye a babáról pedig: kb. másfél hónappal előrébb tart a fejlődésben, mint kellene neki, nagyon-nagyon megdícsérte! Viszont, azt mondja, úgy látja, kancsal lesz a Bobek, de majd egy éves korában kiderül. Hát....nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond és a szeme is éppoly egészséges, mint maga a komplett gyerek!

Doki után Botond úr a délutánt a Várfokban töltötte, amíg anyukája intézett ezt-azt karácsonyra. Szerencsére most is nagyon jó fiú volt, evett, aludt szépen!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr282502877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása