HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Év végi pihenés

2011.01.02. 11:17 :: FNora

Valami ilyesmit terveztünk, mert Apa 22-től nem dolgozott már,  gondoltuk, remekül kipihenjük magunkat. Ember tervez, Botond végez....Azon túl, hogy a karácsonyra való rákészülés (sütisütés, takarítás, stb.) önmagában megterhelő volt, Botika elég rossz alvó lett. Ennek okaira egy-két napig nem jöttünk rá, aztán felfedeztük, hogy két újabb fogat növeszt egyszerre, valamint betegecske is lett: köhögés, hőemelkedés, takonykór. Éjszakánként 2-2 1/2 órákat ébren volt, sokszor felkelt, vagy este nem lehetett 10-nél hamarabb letenni és 5-kor kelt. Ez volt szilveszter napján is, úgyhogy reggel le is mondtuk a vacsorát a Csucsuéknál. Aztán napközben aludt kétszer két órát, így délutánra egészen jól lett, vidám is volt, úgyhogy mégis elvittük anyuékhoz. Borzasztó lelkiismeret furdalásom volt, amiért betegen máshol altatom! De aztán Lacó is, Anyu is és Fagyi is meggyőzött, hogy semmi baj nem lesz. Nem kell mondjam, így is volt. Bobika Anyunál gyönyörűen evett, játszott, aludt! Megnyugtató, hogy még betegen is nagyon jól viselkedik másoknál!

Ami az önállóan járkálást illeti, Bobek egyre bátrabb! Már nem csak Apa, Anya vagy a kanapé felé indul, amelyek biztos pontot jelentenek, hanem már megcéloz játékokat is. Nagyon ügyes fiú! Most már tényleg nem lehet túl sok idő, amíg egyedül járni fog!

Ami a karácsonyt ajándékok szempontjából illeti, Botikának nagyon sok, jobbnál jobb  új játéka van!

Felsorolni biztosan nem tudom őket, de meg kell említsem a Gabiéktól kapott, gyermekdalokat, megzenésített mondókákat tartalmazó cédét. Imádja! Az első zene rajta az "Én elmentem a vásárba.." című, na ezt meghallja és megőrül! Nevet, kacag, táncol!!!! Zabálnivaló!

Most vasárnap este van, Lacó is, én is kicsit szomorúak vagyunk, mert Apa holnaptól újra dolgozik. Nagyon jó volt, hogy itthon volt! Egyrészt valamelyest segítség is volt, másrészt csuda jó volt ennyi időt együtt tölteni! Olyan boldog lennék, ha mindig így lehetne!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr92553757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása