HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Botond 10 hónapos

2011.01.29. 11:03 :: FNora

Ekkora nagy fiunk van! Bizony, Botond 10 hónapos lett. Mennünk is kellett a doktor bácsihoz tanácsadásra. Természetesen én izgultam, mert fél egyre kaptunk időpontot, ami elég necces, hiszen Boti egykor ebédel. Persze ez a tündér gyermek aznap nyolcig aludt, így az ebéd kettőre esett. A doktor bácsinál minden rendben volt, Botond nem sírt, pedig várnunk is kellett. A doki szokásos módon ódákat zengett a gyermekről, hogy mennyire szép, egészséges és jól fejlődő és amikor meghallotta, hogy jár, az asszisztenssel együtt teljes ámulatba estek. A ruhatárunk elérte a nyolcvanas méretet, súlyra pedig 10.340 grammot nyom Bobika.

Elég mozgalmas napokat éltünk, múlt héten én dolgoztam egy fél napot, Botond ment a Várfokba. Gabi is hazajött Barnussal, úgyhogy volt nagy játék és mivel még másnap is itt voltak, a pénteket is ott töltöttük, akor már Zsozsóval kiegészülve. Persze Barnus utána legnagyobb játszópajtás Peti, Botond rajong érte. Szombaton Boti Anyuéknál aludt, mi pedig konkrétan pihentünk: dvd, gyümölcssaláta, chips, ropi, Sangria. Nagyon jól esett!

Csütörtökön Apa Székesfehérváron dolgozott, becsatlakoztunk mi is és Gabival és Barnussal töltöttük a napot. Megint izgultam, mert a Kisfiúcska mostanság fél nyolc körül kel, de nekünk akkor már indulni kellett, szóval készülődést, reggelit, reggeli kakit :o) beleszámolva, hatkor fel kellett ébresztenem. Illetve kellett volna, ha kivételesen aznap nem kel magától hatkor! Igaz, este megbeszéltük vele, hogy másnap ez lesz a program. Az utat végigaludta, így érkezéskor mehettünk is a játszóházba. IMÁDTA! Jött-ment, csúszott-mászott, a csúszdán pedig hangosan kacagott! A hazafele utat is végig aludta, és igaz, hogy csak kilenc körül, de viszonylag könnyen le tudtuk tenni aludni.

Meg kell még említsem egy új szokását és egy újabb kunsztot! :) Eddig az volt a rendszer, hogy Apa fürdeti, Anyával vacsorázik, de úgy tűnik, ez a baba az igazság bajnoka. Mivel igen sokat vacsizik (420 ml), két cumisüvegből eszik. Velem megeszi az első adagot, majd átmászik az apjához és ott fejezi be. Cuki! Apa büszkesége pedig: Botond annyira belejött a járásba, hogy egyedül focizik!!! Komolyan, kapaszkodás nélkül rúgja a bőrt! Azt hiszem, el is kezdünk keresni neki valami jó kis futballakadémiát!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr132622614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása