HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Újabb gyermekáldás

2011.04.28. 21:59 :: FNora

Eltelt a húsvét. A vasárnapot Mogyoróhegyen töltöttük az egész Krischneider-klánnal. Botond nagyon élvezte, mindenki sokat játszott vele, a tűz is nagyon izgalmas volt.

Állatokat is néztünk, azok is tetszettek neki, de önmagában érdekesebb volt, hogy Mazsi mennyire tartott tőlük.

A friss levegő nagyon jót tett neki, több mint két órát aludt a babakocsiban. Gabinak ecseteltük, hogy mostanság annyira nem alszik jól Botond, ő azt javasolta, adjunk valami sűrűbbet vacsira a nagy fiúnak. Először a sima tejpéppel próbálkoztunk, hallani sem akart róla. Feladva minden elvünket, cukros kakaóport kevertünk bele. Hát...Botond valószínűleg az egyetlen gyermek, aki nem szereti a kakaót. Másnapra tartogattuk a banánturmixot, ami sikerében ezer százalékig biztos voltam, mert a banánt nagyon szereti. Kivéve turmix formájában....Pedig tízóraira almával, keksszel keverve imádja, sőt, újabban már karikázva kapja, édesen szedegeti fel a kis ujjacskáival a tányérról.

Van új cipője. Hétvégén vettünk neki egyet, ami ilyen tavaszi időre alkalmas. Egy számmal nagyobbat kellett venni, mert a pampuska lábai nem fértek bele a 19-es cipőbe. :) Édesen nyomja az új topánban, csak úgy csapkodja a tappancsait!

Botika imád a szabad levegőn lenni, többek között ezért is kezdett Apa a hátsó kertben egy "minijátszótér" építésébe. Lesz homokozó, csúszda, babamedence és ha minden jól megy, anyának egy napozóágy! ;) Már várom nagyon. De amíg elkészül, a teraszon töltjük délelőttjeinket, István teraszán alattunk már fel is halmozódott egy kisebb ruhacsipesz-kupac. Van néhány fűszernövényünk, meg akartam tanítani Botondnak, hogy szagolja meg a citromos kakukkfüvet, de mindegyre csak be akarja kapni! :)

Ja, hogy a gyermekáldás!? Bocicánk újra anyai örömök elé néz! Botinak nagyon tetszik a nagy hengeredő macskapocak, nekünk kevésbé. Ezúton kérek minden cicabarátot, aki vágyik egy csodaszép és csodaokos kölyökcicára, keressen meg! Nálunk már így is négy koncertezik az ajtó előtt minden reggel, plusz Boci, aki át is lépheti a küszöböt. Az előző alomból kiindulva, tényleg igazán szép cicák lesznek! Szóval gazdikat várunk!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr452863080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása