HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

A kórházban

2010.03.27. 20:28 :: krischilaco

Miután szépen lemosdatták, megmérték, megvizsgálták Botondot odaadták nekem. Hihetetlen érzés volt!

Később, mikor az anyukáján elvégezték az utómunkálatokat megpróbálkoztunk az első szopizással. Köszönhetően az ágy hülye kialakításának (vályú alakú volt) ez igen nehezen ment.

Még akkor megérkezett az első két látogató, természetesen a két nagymama!

Mielőtt mindenki lepihent volna még egyszer a kezembe vehettem.

 

Harmadik nap kicsit megijedtünk, mert kiderült, hogy csak nagyon keveset eszik a baba. Fogyott is 30 dekát, ezért kilátásba helyezték, hogy nem mehetünk haza a tervezett pénteki napon. Ehhez jött még egy kis sárgaság, ami miatt lényegében átaludta a csütörtököt, még enni se volt hajlandó felkelni. Nóra szomorú volt, mert már nagyon jött volna haza.

 

Hál' Istennek éjjel már 30, reggel pedig 40 ml tejcit is befalt, ezért az orvosok úgy döntöttek hogy a hétvégét már otthon tölthetjük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr241873646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása