HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Itt van az ősz...

2010.10.04. 21:40 :: krischilaco

Legelőször is meg kell említenem, hogy megszületett Dávid és Eszter kislánya, Tihanyi Emma! (kicsiemma.blog.hu) Gratulálunk, és sok boldogságot nekik ezúttal is!

Szerencsére Nóra se és Botond se kapta el a múltkori nyavalyámat, pedig kerülgette őket is. Persze minden óvintézkedést meg is tettünk: napokig nem ölelgettem, puszilgattam; 2 hete külön alszom; sőt, amikor elkerülhetetlen volt, hogy én etessem, vagy fürdessem maszkot vettem fel. Mindegyik nagyon nehéz volt, bár a külön alvásnak előnye is van, ugyanis végig tudom aludni az éjszakákat. Csak szegény Nórikát sajnálom, mert Botond kb. egy hete sokkal többször sír fel különböző okok miatt.

Nemcsak ez az újdonság! Gyakoroljuk a négykézláb mászást. Először csak kinyomta magát, de amint helyet akart változtatni orrabukott. Mostmár viszont néhány "lépést" már meg tud tenni. Szerintem néhány nap, és menni fog neki. Csak győzzük követni!

Egyébként a fürdetés is nagyon nehézkes. Folyamatosan forgolódik, mindennel játszana amit elér, de leginkább azzal amit nem! :) Ráadásul ezt a formázott típusú kiskádat kinőtte, de még nem jutottunk oda, hogy vegyünk egy nagyobbat.

Azt már korábban írtuk, hogy a hőség elmúltával Botond étvágya rendbejött, de ez valahogy a főzelékekre nem igaz. Minimális mennyiséget, úgy 5-10 kanállal eszik belőle. Ez alól talán csak a sütőtök volt kivétel, azt talán mondhatjuk, hogy szereti. Több tanácsot is kaptunk már arra, hogyan tegyük ízletesebbé ezeket az egyszerű kis főzelékeket, amiket egyszerűen úgy foglalhatnék össze, hogy ízesítsük. :) Valamiért úgy gondoltuk, hogy azt még nem kell, és az általunk olvasott könyvek sem írtak erre vonatkozóan semmit. Gondolom mert ennyire magától értetődő a dolog! Mindenesetre a napokban az egyébként is új ízt jelentő céklafőzeléket kicsit megsóztuk, és láss csodát: mindet felfalta! (indafoto.hu/krischilaco/image/9562589-0d0e2594) Nem vagyok benne biztos, hogy ez a sónak köszönhető, mert az eddigi főzelékekhez képest ennek jelentősen jobb íze volt egyébként is. Sejtettem, hogy ez ízleni fog neki. Mondom ezt úgy, hogy amióta az eszemet tudom egy falat céklát nem tudtam megenni. (Azóta grillzöldségként magunknak is elkészítettem, csak ajánlani tudom!)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr422345192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása