HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Tetííí

2011.12.22. 12:59 :: krischilaco

Sokszor írtuk már, hogy Botond és Peti között milyen szoros barátság van. Ennek újabb jelét láttuk vasárnap. Egyrészt Botika nem aludt túl jól, korán kelt, ilyenkor nagyon nyűgös tud lenni. Viszont már előre meg volt beszélve, hogy délelőtt Peti vigyáz rá, amíg mi szaunázunk. Így is lett és egy árva nyikkanás nem sok, annyi sem volt, vidáman játszottak. Ebéd után Peti jött velünk haza, hogy segítsen beállítani az új hűtőnket meg hazahozni a szombaton vásárolt laminált padlót, de úgy alakult, hogy még fürdésnél is itt volt. Vasárnap lévén hajmosás is szerepelt a programban. Boti azt sem nagyon szereti, de a hajszárítás külön tragédia, rendszerint ordításba torkollik (természetesen Babuka részéről), de hát muszáj. Most is kitaláltunk mindent, hogy ne sírjon majd, pl. hogy mutassuk meg Petinek, hogy Boti milyen okos, ügyes nagyfiú, de csak sírt. És közben hajtogatta: Tetíí, Tetííí. Én naivan felteszem a kérdést: szárítsuk Peti haját is? Botika csak folytatja: Tetííí, Tetííí. Szárítsa Peti a hajad? Válasz: Iden! Átadtam Petinek a hajszárítót, onnantól Botika néma csendben tűrte a műveletet. Hmmm…. most már egészen bizonyos, rám csak este nyolctól reggel nyolcig van szükség, (éjjelente, mikor felriad, Lacó egy jó ideje hiába megy oda, csak nekem nyugszik meg, csak velem hajlandó átjönni még a mi ágyunkba is) illetve vészhelyzet esetén, ha esetleg megüti valamely testrészét, azt csak én puszilhatom meg.

Múlt héten ellátogattunk a doktor bácsinkhoz, mert Bobónak elég csúnya kiütés van a fenekén. A doki is összehúzta a szemöldökét, mikor meglátta, szerinte egyértelműen nem pelenkakiütés és nem az ekcémája (ami sajnos visszatért, mióta újra kevés napsütés van, de nem vészes). Be is utalt a bőrgyógyászatra. Botond nagyon ügyesen viselkedett a dokinál, ő adta oda a kártyáját a Klári néninek, a dokitól meg kapott matricát és egy autót ajándékba. (Csak halkan jegyzem meg, az előttünk lévő kisfiú csak matricát kapott! ) Olvadoztak tőle most is, de hát ezt már megszokhattuk! ;)

A bőrgyógyászatra csak következő szerdára kaptunk időpontot, hát….nem voltam elájulva. A doktornő szerint ez pelenkakiütés, de ha azt mondom, hogy 12 másodpercet fordított a megvizsgálására, mindezt egy jó fél méter távolságból…szóval hát nem tudom. Mindenesetre azt mondta, egy hét alatt el kell múljon, reméljük úgy lesz. Botond természetesen itt is angyalian viselkedett, a két asszisztens hölgyet teljesen levette a lábukról.

Szótárat akár minden nap írhatnánk, egyszerűen elképesztő. A legújabbak közt szerepel az autó, Marci, pizza, másik, ember, megyek és még tényleg nagyon sok szó. Illeltve elkezdte összekötni a szavakat, nagyon jól megy már az : oda menjél!!!! :)  Szerintem a bölcsiben már tényleg nem lesz gond!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr333485810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása