HTML

A blogról

A blog elsősorban a gyerekeknek készül, hogy nagy korukban olvashassák mennyi örömet szereztek nekünk, másodsorban a rokonságnak, hogy ők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Képajánló

Legfrissebb videók

Vélemények, észrevételek

  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Nórikának a bölcsiben üzenjük, hogy mi is figyelünk ám!:-)) Em... (2012.03.30. 12:51) Botond két éves lett
  • fodoreszter: Boldog szülinapot kívánunk Botinak! Sok puszit küldünk: Emma, Eszter, Dávid (2011.04.03. 20:29) Az első születésnap!!!
  • rbea: Gyerekek,tudom,h ez nagy dolog,de mégsem egy cirkuszi mutatványos szegény Bobek,h agyon tapsikoljá... (2010.10.22. 12:52) Újabb meglepetések
  • FNora: @NapcsiAndi: Ha én ezt tudom! :o) Sebaj, jövőre is megyünk, majd akkor élünk a lehetőséggel. Köszi... (2010.05.30. 13:01) Botond két hónapos lett
  • vidrapeter: Sziasztok! A bukás nálunk is ugyanígy meg volt Panni esetében. A szilárd ételek megkezdésével pedi... (2010.05.25. 20:46) Újabb vizsgálatok...

Az igazi Kinder meglepetés!!!

2010.10.12. 20:20 :: FNora

Ma igazán mozgalmas napunk volt. Délelőtt tíz körül jött a védőnő a gyakornokával. El voltak ájulva Botondtól, hogy mennyire barátságos, nevetős, mosolygós baba. Persze érkezésük előtt jó másfél órát aludt és mire ideértek, a tízórai is megvolt, így mondjuk nem nehéz mosolygós gyerekkel várni őket....Andrea megmérte Bobekot, aki kereken 70 cm!

Alighogy elmentek, indulnunk is kellett a doktor bácsihoz az aktuális tanácsadásra, Most nem izgultam, mert oltás nem volt és alapvetően nagyon szeret a doktor bácsinál lenni, mindig édesen mosolyog rá. Most is így volt ez. Nagyon jókat nevetgéltek addig is, míg a súlyát mérték: 8.900 gramm! Aztán jött a többi szokásos vizsgálat, felültetés, hastapogatás, kukinézegetés, majd pedig a szájába való bepillantás, ahol is jött a Kinder surprise: Botondnak van egy foga! Szégyen ide vagy oda, sem az apja, sem én nem vettük észre., hogy alul kibújt az első fogacska! Pedig tényleg ott van! Sosem gondoltam volna, hogy az ember így örül a gyereke első fogának! És a doktor úr általános véleménye: TÖKÉLETESEN meg van elégedve Botonddal, azt mondta, legyek rá nagyon büszke! Nos, az is vagyok!

Az esti program a babaúszás volt. Izgultam, mert nem volt biztos, hogy Apa időben hazaér, de most  nagyon ügyes volt, így hárman mentünk pancsolni. Hát....egy ideig elvolt a gyerök, de aztán kicsit nyűgösködni kezdett. Apa szerint azért, mert most már második olyan alkalom van, hogy hidegebb a víz, mint kellene. Mindenesetre végig úszták a fél órát és a végére még Zsozsó is befutott, akinek Bobek is nagyon örült. Azt nem tudom, jövő héten mi lesz, Gyuri bácsi előre szólt, hogy a következő órán ki fogják próbálni a merülést! Az izgalmas lesz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krischiboti.blog.hu/api/trackback/id/tr622366486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása